Kocaeli'de markette 'şeker döktü' uyarısı sonrası kasiyer darbedildi
Olayın gelişimi
8 Kasım Cumartesi saat 20.30 sıralarında Kocaeli'de bir markette meydana geldiği bildirilen olayda, marketin karşısında esnaflık yapan bir kişinin çocuklarının şeker almak için markete geldiği belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, yere şeker döken çocuğa kasiyerin 'Yapma, biz temizliyoruz' şeklinde uyarıda bulunduğu, uyarıya sinirlenen 10 yaşındaki çocuğun kasiyere küfrettiği ve marketten uzaklaştığı iddia edildi. O anların kameraya yansıdığı ifade edildi.
Saldırı ve müdahale
Kısa süre sonra çocuğun babası ile beraberindeki iki kişinin markete gelerek kasiyeri darbetmeye başladığı kaydedildi. Bu sırada aynı markette çalışan başka bir kişinin eline aldığı satır ile şahısların yanına geldiği ve bu çalışanların da darbedildiği bildirildi.
Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Darbedilen iki personel darp raporu alarak şahıslardan şikayetçi oldu.
İfadeler ve soruşturma
Personel ifadelerinde, satırla gelen çalışanın ifadesine göre bunun 'korkutma amacıyla' olduğu ve herhangi bir saldırı eyleminde bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü aktarıldı.
Olayın görüntüleri ve alınan ifadeler doğrultusunda soruşturma devam ediyor.
KOCAELİ'DE ŞEKER DÖKEN ÇOCUĞU UYARDIĞI İDDİA EDİLEN MARKET KASİYERİ, ÇOCUĞUN BABASI VE YANINDAKİ İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI. KAVGAYI AYIRMAK İÇİN "KORKUTMA AMACIYLA" ELİNE SATIR ALDIĞINI BELİRTEN BAŞKA BİR ÇALIŞAN DA DARBEDİLDİ.