Kocaeli'de maç öncesi skorboardtan Ebubekir Uçar ve Tolga Kalender'e saygı
Kocaeli Stadyumu'nda Fransa ile Türkiye A Milli Futbol Takımları arasındaki karşılaşma öncesinde, hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Stadyum Güvenlik Birim Sorumlusu Ebubekir Uçar ve Bandırmaspor futbolcusu Tolga Kalender anıldı. Maç öncesi etkinlikleri sırasında iki ismin fotoğrafları skorboarda yansıtıldı ve tribünlerden yoğun ilgi gördü.
skorboardta görüntüler ve tribün tepkisi:
Binlerce futbolseverle dolu tribünlerde, skorboarda yansıtılan fotoğrafların gösterildiği anlarda anlamlı görüntüler oluştu. Taraftarlar, ekranda iki ismin fotoğraflarını gördükçe anma anına eşlik etti; stadyumda duygulu ve saygılı bir atmosfer hakim oldu.
anmanın stadyum atmosferine yansıması:
Bu anma, maç öncesi programının dikkat çeken bölümlerinden biri oldu ve skorboardtaki görseller, hem sahadaki organizasyonun hem de tribünlerin duyarlılığını ortaya koydu. Şeffaf ve sade bir sunumla yapılan veda, maçın hemen öncesinde futbolseverlerin ortak duygusunu yansıttı.
KOCAELİ’DE FRANSA İLE TÜRKİYE A MİLLİ FUTBOL TAKIMLARI ARASINDA OYNANACAK MAÇ ÖNCESİNDE HAYATINI KAYBEDEN EBUBEKİR UÇAR VE TOLGA KALENDER UNUTULMADI. MAÇ ÖNCESİNDE İKİ İSMİN FOTOĞRAFLARI KOCAELİ STADYUMU’NDAKİ SKORBOARDA YANSITILDI.