Kocaeli'de 4 Kilogram Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 kilogram sentetik uyuşturucu ve 2.300 lira ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 04.02.2025 17:22
Güncelleme Tarihi: 04.02.2025 17:31

Kocaeli'de 4 Kilogram Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında, 4 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Bu başarılı operasyon, Kocaeli Valiliği tarafından duyuruldu.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürdükleri çalışmalarda, Darıca'da bir ikamete yönelik baskın düzenledi. Operasyonda, ayrıca hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2.300 lira para da ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli ile ilgili jandarma işlemleri devam ediyor.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 4 kilogram sentetik uyuşuturucu ele geçirilen operasyonda, 1 şüpheli...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 4 kilogram sentetik uyuşuturucu ele geçirilen operasyonda, 1 şüpheli gözaltına alındı.