Bist 100
10.333,98 0%
DOLAR
32,22 -0,07%
EURO
34,78 -0,08%
ALTIN
2.442,28 0,91%

Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor, kim kimdir? İşte dizinin başrol ve yardımcı oyuncuları

FOX TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, bir tarikatın elinden kurtulmaya çalışan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın gibi isimler yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimlerdir? Hangi karakterleri canlandırıyorlar? İşte dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında bilgiler…

Yayın Tarihi: 18.12.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 15:51

Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor, kim kimdir? İşte dizinin başrol ve yardımcı oyuncuları

19 Aralık 2023 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Kızıl Goncalar dizisi, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dizide, bir tarikatın elinden kurtulmaya çalışan bir ailenin dramı anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Bunlardan biri de Özcan Deniz. Özcan Deniz, dizide Levent karakterini canlandırıyor. Levent, seküler bir Atatürkçü olan, kızını tarikattan kurtarmaya çalışan bir babadır. Özcan Deniz, dizideki rolü için şöyle konuşuyor: “Levent, çok zor bir karakter. Hem kızını hem de kendini kurtarmaya çalışıyor. Bu yüzden çok duygusal ve çok güçlü bir karakter. Ben de bu karaktere hayat vermek için elimden geleni yapıyorum.”

Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncuları

Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncuları, dizinin ana karakterleri olan Levent ve Meryem’i canlandıran Özcan Deniz ve Özgü Namal’dır. Özcan Deniz, Türk şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve oyuncu olarak tanınan bir sanatçıdır. 19 Mayıs 1972 tarihinde Adana, Türkiye’de doğan Deniz, müzik kariyerine 1990’ların başında adım atmış ve birçok hit şarkıya imza atmıştır. Aynı zamanda başarılı bir oyuncu olarak da bilinen Özcan Deniz, “Gönül Yarası”, “Aslan Ailem”, “İstanbullu Gelin” gibi televizyon dizilerinde ve “O Şimdi Mahkum” ile “Gülbeyaz” gibi filmlerdeki performanslarıyla büyük ilgi toplamıştır.

Özgü Namal, Türk oyuncu ve manken olarak bilinen bir sanatçıdır. 28 Aralık 1978’de İstanbul’da doğan Namal, oyunculuk kariyerine genç yaşta başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra, televizyon dünyasında dikkat çeken performansları ile tanınmıştır. “Gümüş” adlı televizyon dizisindeki performansıyla büyük bir çıkış yakalamış ve Türkiye’de ve uluslararası alanda pek çok ödül kazanmıştır. Kariyeri boyunca birçok film ve dizi projesinde yer alan Namal, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda güzellik ve zarafeti ile de bilinmektedir.

Kızıl Goncalar dizisinin yardımcı oyuncuları

kızıl goncalar

Kızıl Goncalar dizisinin yardımcı oyuncuları, dizinin diğer önemli karakterlerini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın gibi isimlerdir. Mert Yazıcıoğlu, dizide Cüneyt karakterini canlandırıyor. Cüneyt, Levent’in yeğeni, Zeynep’in kuzeni, tarikatın elinde büyümüş, ancak kurtulmak isteyen bir genç adamdır.

Erkan Avcı, dizide Sadi Hüdayi karakterini canlandırıyor. Sadi Hüdayi, tarikatın ikinci adamı, Naim’in sağ kolu, Levent ve Meryem’in düşmanı olan bir adamdır.

Hazal Türesan, dizide Beste karakterini canlandırıyor. Beste, Levent’in eşi, Zeynep’in üvey annesi, Levent’in kızını tarikattan kurtarmasına engel olan bir kadındır.

Mert Turak, dizide Naim karakterini canlandırıyor. Naim, Meryem’in kocası, Levent’in en büyük düşmanı, tarikata sadık olan bir adamdır

Kızıl Goncalar dizisindeki karakterler ve oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Müyesser (Asiye Dinçsoy)

Cüneyt (Mert Yazıcıoğlu)

Naim (Mert Turak)

Beste (Hazal Türesan)

Suavi Alkanlı (Şerif Erol)

Zeynep (Mina Demirtaş)

Hande (Duygu Sarışın)

Seçkin (Tuğrul Tülek)

Feyza (Zehra Kelleci)

Birgül (Sitare Akbaş)

Başhekim (Hamdi Alkan)

Mira (Esma Yılmaz)

Arif (Yakup Turgut)

Esra (Mısra Tüfek)

İdris (Gürhan Elmalıoğlu)

Can (Can Aslantuğ)