Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kışı kolay geçirmek isteyene kamu bankaları göz kırpıyor! 50.000 TL şartları mest edecek

Bankalar yeni yıl kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Halk Bankası tarafından sağlanan yeni ödeme kış desteği olarak karşımıza çıkıyor.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 13:56
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 13:56

Kışı kolay geçirmek isteyene kamu bankaları göz kırpıyor! 50.000 TL şartları mest edecek

Kış mevsimi Ocak ayının girmesi ile birlikte etkisini iyica göstermeye başladı. Kış mavsiminin gelmesi ile birlikte gider masrafları artan vatandaş, kendisine sunulan ek ödeme kampanyalarına yönelirken, bankalar da müşteri çekmek için çeşitli fırsatlar sunuyor. Kredi faiz oranları TCMB faiz kararları sonrasında artış eğilimine girmiş bulunuyor. Yüzde 4'ün seyreden kredi oranları vatandaşın cebini yoararken, zaman zaman düzenlenen kampanyalar vatandaşa rahat nefes aldırabiliyor. Hayat koşulları yeni yılın girmesi ile bir nebze daha zorlaşmaya başladı. Maaşlara yapılan zamlar sonrasında ürün ve hizmet zamları da cepleri zorlamaya başlamış bulunuyor. Özellikle de temel ihtiyaçlara yapılan zamlar, vatandaşın ihityacını arttırıyor. Acil ihtiyaç çerçevesinde ya da alım gücünü arttırmak amacıyla vatandaş kredilere yönelebiliyor.

Kamu Bankaları düzenledikleri kampanyalar ile düşük faiz ve yüksek tutar imkanı sunuyor Düzenlenen kampanyalar kapsamında özellikle de Halk Bankası tarafından açıklanan kış kredisi dikkatleri üzerine topluyor. Müşterisinin özellikle de kış mevsiminde artan ihtiyaçları karşısında alım gücünün düşmesini engellemek ve ihtiyaçlarının karşılanması adına harekete geçen banka, kış kredisi kampanyası ile dikkat çekiyor.

zam

HALKBANK KIŞ KREDİSİ

Halkbank tarafından yeni başlatılan kredi kampanyasında 50.000 TL'ye varan ödeme sunuluyor. Belirlenen koşulları taşıyan her müşteri kış kredisi kampanyasının avantajlarından faydalanabiliyor. Geri ödeme koşullarının avantajı esnek ödeme yöntemleri olarak karşımıza çıkarken,

• Aylık eşit taksitli,

• Artan taksitli,

• Azalan taksitli seçimleri ile kredi kullanımı sağlanabiliyor.

Faiz oranı %3.89 olarak açıklanan Halkbank kış kredisinde 50.000 TL'ye varan ödeme sunulabilirken, geri ödemesi ise 36 ay vadede tamamlanabiliyor.

HALKBANK KREDİ HESAPLAMASI

Halkbank tarafından başlatılan kış kredisi kampanyası ile alakalı örnek hesaplama bankanın resmi internet sitesinde yer alıyor. Banka tarafından yapılan hesaplamada 36 ay vade ile 50.000 TL kredi kullanan birey, %3,89 faiz oranından faydalanabiliyor. Bu kapsamda aylık ödemesi 3.043,88 TL'ye tekabül ediyor.