Kırşehir Emniyet Müdürü Görücü İkinci Çarşı Esnafını Ziyaret Etti: Trafik, Park ve Güvenlik Talepleri Yerinde Dinlendi

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü, İkinci Çarşı esnafını ziyaret ederek trafik, park, güvenlik ve narkotik konularındaki talepleri yerinde dinledi.

Yayın Tarihi: 05.11.2025 13:47
Güncelleme Tarihi: 05.11.2025 13:47

Kırşehir Emniyet Müdürü Görücü İkinci Çarşı Esnafını Ziyaret Etti: Trafik, Park ve Güvenlik Talepleri Yerinde Dinlendi

Kırşehir Emniyet Müdürü Görücü İkinci Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mesut Görücü, göreve başlamasının ardından kent merkezindeki İkinci Çarşı esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri yerinde dinledi. Görücü'ye ziyaret sırasında emniyet amirleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk eşlik etti.

Ziyarette Ön Plana Çıkan Talepler

Esnaflar görüşmede, çarşı bölgesinde yaşanan trafik ve park sorunları ile birlikte güvenlik ve narkotik konularındaki kaygı ve taleplerini aktardı. Bu talepler, bölgesel ticaret akışının korunması ve vatandaş güvenliğinin sağlanması açısından öncelikli konular olarak öne çıktı.

Emniyetin Yaklaşımı ve Beklenen Etkiler

Emniyet Müdürü Görücü, ziyaret sırasında vatandaş ve esnaf odaklı hizmet anlayışını sürdürdüklerini vurguladı ve güvenli bir şehir için emniyet birimleriyle koordineli çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Yerinde tespitler, sahadan gelen doğrudan geri bildirimlerle önceliklerin belirlenmesine ve kaynakların hedefe yönelik kullanılmasına imkan sağlıyor.

Esnaf ziyaretlerinin belirli periyotlarla sürdürüleceği kaydedildi. Ziyaret sonunda esnaf, taleplerini dinleyen emniyet personeline bir jest olarak Kur’an-ı Kerim hediyesinde bulundu.

KIRŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ MESUT GÖRÜCÜ, GÖREVE GELDİKTEN SONRA KENT MERKEZİNDE BULUNAN İKİNCİ...

KIRŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ MESUT GÖRÜCÜ, GÖREVE GELDİKTEN SONRA KENT MERKEZİNDE BULUNAN İKİNCİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDEREK SORUN VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİ.

KIRŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ MESUT GÖRÜCÜ, GÖREVE GELDİKTEN SONRA KENT MERKEZİNDE BULUNAN İKİNCİ...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı