operasyonun detayları:
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürüttükleri saha ve analiz çalışmaları sonucunda bir aracı takibe aldı ve arama gerçekleştirdi.
ele geçirilen malzemeler:
Aramada ekipler tarafından 300 paket gümrük kaçağı sigara, 4 adet toplam 4 litre gümrük kaçağı alkollü içki, 8 adet gümrük kaçağı parfüm ve 18 paket toplam 18 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Bulunan ürünlerin türü ve miktarı yetkililerce kayıt altına alındı.
şüpheli ve yürütülen işlem:
Olayla ilgili yolcu konumunda bulunan O.R.Z. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan çalışmaların sürdüğü, ele geçirilen eşyalarla ilgili hukuki süreçlerin takip edildiği bildirildi.
Yetkililer benzer kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik denetim ve analiz faaliyetlerinin devam edeceğini açıkladı.
KIRŞEHİR’DE POLİS DÜZENLENEN OPERASYONDA, BİR ARAÇTA YAPTIĞI ARAMADA 300 PAKET KAÇAK SİGARA, 4 LİTRE ALKOLLÜ İÇKİ, 8 PARFÜM VE 18 KİLOGRAM NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRDİ.