Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir düğün sırasında yaşanan kavga, talihsiz bir olaya yol açtı. Barış Mahallesi Gizem Sokak'ta düzenlenen düğünü evinin penceresinden izleyen 22 yaşındaki Nazar Sepetçi, kavga sırasında tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.
Olay, Sepetçi'nin evinin penceresinin yakınında gerçekleşti. Kadın, silah sesleri duyduğu sırada sol gözünden vuruldu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Sepetçi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ancak bir gözünden yaralanarak taburcu edildi.
Olayla ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alındı. Yaralı kadın, durumunu şu sözlerle açıkladı: "Bir gözüm görmüyor, ameliyat olacağım. Optik sinir zarar gördüğü için göz açılacak diye bir şey yok. Şu an bir gözüm yok yani." Sepetçi, çalışamayacağını ve bunun kendisi için zor bir durum olduğunu belirtti.
Sepetçi'nin annesi Sibel Yörükçü, olay anında balkonda olduğunu ve kızının durumunun ciddiyetini düşündüğünü ifade etti. Yörükçü, şüphelilerin ceza almasını istediklerini belirtti ve olayla ilgili komşularının desteğinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir kadın, evinin penceresinden izlediği düğünde yaşanan kavga sırasında tüfekten çıkan saçmalarla gözünden yaralandı. Bir çocuk annesi Nazar Sepetçi (22), gazetecilere açıklamada bulundu.
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir kadın, evinin penceresinden izlediği düğünde yaşanan kavga sırasında tüfekten çıkan saçmalarla gözünden yaralandı. Bir çocuk annesi Nazar Sepetçi (22), gazetecilere açıklamada bulundu.