Belediyeden yapılan açıklama:
Kırklareli Belediyesi, Karacaibrahim Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle planlı su kesintisi uygulanacağını bildirdi. Açıklamada ayrıca, Karacaibrahim Mahallesi'nde bulunan ve Pınar Mahallesi'nin bir bölümünü besleyen ana hattaki arıza nedeniyle mahallenin bazı bölgelerinde de su kesintisi yaşandığı belirtildi.
etkilenen bölgeler ve arızanın kapsamı:
Açıklamaya göre Karacaibrahim Mahallesi genelinde altyapı çalışması kaynaklı kesinti ile birlikte, ana hattaki arıza Pınar Mahallesi'nin bir bölümünü doğrudan etkiledi. Belediyenin verdiği bilgiye göre söz konusu ana hat arızası nedeniyle etkilenen yerlere şebeke suyu verilememektedir.
onarım ve vatandaşlara uyarı:
Kırklareli Belediyesi, arızanın giderilmesine kadar su verilemeyeceğini duyurdu ve sürecin tamamlanmasının ardından normal su dağıtımının yeniden başlayacağını kaydetti. Vatandaşların bu süre zarfında su kullanımını planlamaları ve gerekli önlemleri almaları istendi.
KIRKLARELİ’NDE KARACAİBRAHİM VE PINAR MAHALLELERİNDE YAŞANAN ANA HAT ARIZASI NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAPILDI.