Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde ağaçlık bir alanda çıkan yangın, hızlı müdahale ile söndürüldü. Yangın, Hacıbalı köyü yakınlarındaki Kızılırmak nehrinin kenarında meydana geldi.
Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kırıkkale ve Yahşihan belediyelerine ait itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için hızlı bir şekilde harekete geçti.
Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Olayda, 25 hektarlık bir alanın zarar gördüğü tespit edildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.