Kırıkkale'de jandarma, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlüyü yakaladı

Kırıkkale İl Jandarma, kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Y. ve S.K.'yı yakalayarak adliyeye sevk etti, tutuklanıp cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 06.06.2026 17:37
Güncelleme Tarihi: 06.06.2026 17:41

Kırıkkale'de jandarma, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlüyü yakaladı

Kırıkkale'de jandarma, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlüyü yakaladı

Yakalama ve adli süreç

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yürütülen çalışmada, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlüyü yakaladı.

Operasyon kapsamında Ş.Y. (32) hakkında "Herkesin girebileceği yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Aynı çalışmada, S.K. (66) ise "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "yağma" ve "ruhsatsız ateşli silahlar ile mermi satın alma veya bulundurma" suçlarından arandı ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl 5 ay 25 gün hapis cezası olduğu belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından her iki hükümlü adliyeye sevk edildi, mahkeme tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiler.

S.K. YAKALANDI

S.K. YAKALANDI

Ş.Y. YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.