Kırıkkale'de Bahadır Kimya fabrikasında yangın
Yahşihan Organize Sanayi Bölgesi'nde başlayan yangına çok sayıda müdahale ekibi sevk edildi
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bahadır Kimya fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangının, fabrikanın kimyasal madde üretimi veya depolama bölümünde başladığı ve kısa sürede büyüdüğü bildirildi.
Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili yetkililerden gelecek resmi açıklamalar bekleniyor.
Kimya tesislerinde meydana gelen yangınlarda, maddelerin yanma özellikleri ve depolama koşulları müdahaleyi zorlaştırabilir; bu tür olaylarda itfaiye ekipleri genellikle özel söndürme teknikleri, soğutma ve güvenlik alanı oluşturma gibi önlemler uygular. Halkın ve çevredeki personelin güvenliği için yetkililerin yönlendirmelerine uyulması önemlidir.
Olayla ilgili gelişmeler geldikçe haberimiz güncellenecektir.
KIRIKKALE'DE BİR KİMYA FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI