Kıraç, Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı programında sahne aldı
Konser ve kutlama ayrıntıları
Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Kıraç, Denizli Büyükşehir Belediyesince 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.
Kıraç, meydanda toplanan dinleyicilerin önünde yaklaşık 2 saat süreyle sahnede kaldı ve repertuarında yer alan "Endamın yeter" ve "Gidiyorum" gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Sanatçı, performansı sırasında kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.
Etkinlik kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kıraç'a bir plaket takdim etti.
Bu konser, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen programın öne çıkan etkinliklerinden biri olarak kayda geçti.
Denizli'de, Denizli Büyükşehir Belediyesince 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında şarkıcı Kıraç konser verdi.