Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

KGM'den Pazar uyarısı! Karayolları'nda son durum paylaşımı

Karayolları Genel Müdürlüğü ülke genelinde kontrollü geçiş sağlanan bölgeler ile alakalı son değerlendirmesini sundu

Yayın Tarihi: 14.01.2024 10:04
Güncelleme Tarihi: 14.01.2024 10:04

KGM'den Pazar uyarısı! Karayolları'nda son durum paylaşımı

Ülke genelinde bakım onarım çalışmalarının devam ettiği bölge ve kesimler ile alakalı Karayolları Genel Müdürlüğü son değerlendirmesini sundu. KGM bakım çalışmalarının devam ettiği yollarda dikkatli olunması gerekliliğinden bahsederken, sürücüleri kurallara uyması bakımından uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenini sabah saatlerinde açıkladı. TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık süregelen bakım çalışmaları sebebiyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltığı belirlenirken, konu ile alakalı sürücülerin hız sınırına dikkat etmeleri konusunda uyarılar yapıldı. 

Manisa-Turgutlu yolunun 1-7. kilometresinde yolun ikiye bölündüğü ve ulaşımın tek yönden çift şerit olarak devam ettiği belirtildi. 

Ankara-Kırıkkale yolunda da her iki şeritte bakım çalışmaların sürdüğü açıklaması sonrasında kontrollü iznin devam ettiği açıklamalarda yer aldı.

kygm

Nevşehir-Aksaray karayolunda da bakım çalışmaları devam ediyor. Ulaşımda belirtilen bölgenin  4-10. km'lerinde aksaklıklar yaşandığı konusunda sürücüler uyarıldı. 

Aydıncık-Anamur karayolunda da aksatmalı yol çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, saat 17.00'ye kadar kimi kesimlerde yolun kapalı olması sebebiyle ulaşımın yavaş ilerlediği belirtildi. 

Öte yandan Tokat-Niksar, Yenişehir-Bilecik yolunda da  kontrollü geçiş sağlandığı ve  İnebolu-Abana-Çatalzeytin arasındad ayaşanan heyelan sebebiyle yol temzileme çalışmalarının süregeldiği açıklandı. 

Piraziz-Giresun-Tirebolu istikametinde de ulaşımın tek yönlü olarak devammettiği KGM değerlendirmesinde yer aldı. 

Konya-Antalya karayolu Demirkapı Tünelleri sağ tüpün bakım onarım çalışmasının devam ettiği açıklamasında alternatif güzergahın kullanılabileceği ve kapanan yolun ulaşımının servis yolundan sağlandığı belirtildi.