Keşan'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaşamını yitirdi

Kozköy Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı; tedavi gören 65 yaşındaki Fatma Aslan, Edirne'de hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 20:09
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 20:09

Keşan'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaşamını yitirdi

Keşan'da iki otomobilin çarpıştığı kaza

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu toplam 9 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralananlardan 65 yaşındaki Fatma Aslan, sevk edildiği hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

kaza ve yaralılar:

Alınan bilgiye göre, Edirne istikametinden Keşan yönüne seyir halinde olan M.P. yönetimindeki 57 AAE 496 plakalı otomobil, Kozköy Kavşağı'nda karşı yönden gelen A.Y. idaresindeki 22 PB 011 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Z.P., A.K.P., E.P. ve D.B. ile G.Y., G.Y. ile Fatma Aslan yaralandı.

müdahale ve tedavi süreci:

Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulanslarla Keşan ve Uzunköprü'deki hastanelere götürüldü. Ağır yaralı olan Fatma Aslan, daha sonra sevk edildiği Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ayrıntıları ve yaralanmaların boyutuna ilişkin bilgiler, olay yerindeki yetkililerce kaydedildi. Yaralıların tedavilerine ilişkin süreç, sağlık kuruluşlarının açıklamaları doğrultusunda devam edecek.

KEŞAN'DAKİ KAZADA YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

KEŞAN'DAKİ KAZADA YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!