Kemer Belediyesi cumhuriyet orkestrası sahneye çıktı
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Cumhuriyet Orkestrası, "Marifetli Eller Genç Yetenekler Yaz Konseri" ile Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda sanatseverlerle buluştu. Konser, belediye yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Orkestra performansı ve izleyici katılımı
Konserde şefliğini ve solistliğini yapan Furkan Üstündağ yönetimindeki orkestra, geniş repertuvarıyla izleyicilere keyifli bir akşam sundu. Vatandaşlar zaman zaman şarkılara eşlik ederek coşkuya ortak oldu; performans sık sık uzun alkışlarla karşılandı.
Geleneksel ritimler ve gelecek programlar
Etkinlik kapsamında Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencileri ile Kemer Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından zeybek gösterisi sunuldu. Gösteriyi izleyenler ekiplerin performansını cep telefonlarıyla kaydederken, zeybek grubunun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında da sahne alacağı duyuruldu.
El emeği panayırı ve yerel üretim
Konser alanında aynı zamanda belediye tarafından her ay düzenlenen "Üreten Ev Hanımları" panayırı da yer aldı. Panayırda stant açan kadınlar, el emeği ürünlerini satışa sunarken etkinlik hem yerli hem yabancı ziyaretçilerden ilgi gördü.
Program, belediye yöneticilerinden Semih Top ve Aynur Köslü'nün de katılımıyla tamamlandı; konser ve panayır gün boyu süren canlı atmosferle Kemer merkezinde kültürel bir hareketlilik sağladı.
KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN KEMER BELEDİYESİ CUMHURİYET ORKESTRASI, "MARİFETLİ ELLER GENÇ YETENEKLER YAZ KONSERİ" İLE SANATSEVERLERLE BULUŞTU.