Kazada hayatını kaybeden anne ve iki evladı Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’un Alaca ilçesindeki 28 Ekim’deki kazada yaşamını yitiren Yasemin Sarpkaya ile çocukları Amine (24) ve Ömer Asaf (9), Yozgat’ta toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 29.10.2026 14:22
Güncelleme Tarihi: 29.10.2026 14:22

Kazada hayatını kaybeden anne ve iki evladı Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden anne ve iki evladı Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’un Alaca ilçesinde 28 Ekim’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ile iki çocuğunun cenazeleri Yozgat’ta düzenlenen törenin ardından defnedildi.

kaza ayrıntıları:

Kaza, Alaca-Yozgat kara yolu Koçhisar Barajı mevkiinde 28 Ekim Çarşamba günü gerçekleşti. Olayda bir otomobil ile bir cip çarpıştı; kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri yetkililerce açıklandı.

cenaze töreni ve defin:

Çapanoğlu Büyük Camii’nden öğle namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Törene Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir ile ailenin yakınları katıldı.

Yasemin Sarpkaya (45) ile çocukları Amine Sarpkaya (24) ve Ömer Asaf Sarpkaya (9), camideki törenin ardından Çatak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çorum’daki kazada hayatını kaybeden anne ve 2 evladı toprağa verildi

Çorum’daki kazada hayatını kaybeden anne ve 2 evladı toprağa verildi

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.