Kaza şarampole çevirdi: Ermenek'te otomobil alev aldı
Karaman'ın Ermenek ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin şarampole düşmesi sonucu yangın çıktı. Olay, ilçeye bağlı Güllük Mahallesi Sütpınarı mevkisinde gerçekleşti.
Kaza ve ilk müdahale:
Sürücü Y.K. yönetimindeki 70 E 2242 plakalı araç, yanında bulunan eşi E.K. ile seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü. Her iki kişi de araçtan kendi imkanlarıyla çıktı ve yardım için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.
Yangına müdahale ve soruşturma:
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın nedeniyle araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.
ERMENEK'TE KONTROLDEN ÇIKARAK ŞARAMPOLE DÜŞEN OTOMOBİLDE YANGIN ÇIKTI. ALEVLERE TESLİM OLAN ARAÇ, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.