DOLAR
42,69 -0,03%
EURO
50,17 -0,06%
ALTIN
5.919,28 -0,01%
BITCOIN
3.734.442,45 0,21%

Kayserispor Kulübü'nde Genel Kurul Süreci Başladı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün durumu nedeniyle genel kurul kararı aldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 17.08.2024 23:02
Güncelleme Tarihi: 17.08.2024 23:04

Kayserispor Kulübü'nde Genel Kurul Süreci Başladı

Kayserispor Kulübü'nde Genel Kurul Kararı

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, düzenlediği basın toplantısında önemli bir karar alarak genel kurul sürecini başlatacağını duyurdu.

Maç Sonrası Açıklamalar

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında, Net Global Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'un başkanı Çamlı, stat çıkışında yaptığı açıklamada, kulübün mevcut durumunu eleştirdi.

Çamlı, "Geçen haftayı bay geçtik, bu sezonki ilk maçımıza Kayserispor'un fedakar taraftarına bir galibiyet hediye etme amacıyla çıktık ama başaramadık," diyerek durumu özetledi. Maçın son dakikalarında ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan golle ilgili olarak "Bu pozisyonun gol gibi durduğunu göreceğiz" dedi.

Yönetimsel Sorunlar ve Genel Kurul İlanı

Başkan Çamlı, kulübün yönetilemez hale geldiğini belirtti ve şöyle devam etti: "Bu seyircinin almış olduğu biletlerin bile temlikte olduğu bir ortamda ne yapmamı bekliyorsunuz? Bu kulübü bu hale getirenlerin utanacak yüzleri varsa burada davet ediyorum. Genel kurul kararı alıyorum ve bu hale getirenleri sahneye bekliyorum."

Twitter ve Sosyal Medya Yorumları

Çamlı, sosyal medya üzerinden kulübe yön verme iddiasında bulunanlara da atıfta bulundu. "Bu sosyal medya kabadayıları gelip kulübe sahip çıkacaklar, ama bir kuruş bile koymadan herhangi bir şey bekleyecekler. Böyle bir şey yok! Ben kimsenin askeri olamam," şeklinde ifade etti.

Kayserispor'un Geleceği

Son olarak, Kayserispor'un durumu ile ilgili olarak Çamlı, "Bu şartlarda ağzımla kuş tutsam, hiçbir şey yapacak gücüm de kalmadı. Hepimiz öleceğiz, ama Kayseri şehri ve Kayserispor, bizden sonra da yaşamaya devam edecek. Bunu niye anlamıyorsunuz?" dedi.

Çamlı, net bir şekilde genel kurulu Pazartesi günü yapacaklarını vurguladı.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Net Global Sivasspor'a 2-1 yenilen Bellona...

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Net Global Sivasspor'a 2-1 yenilen Bellona Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, karşılaşmanın ardından stat çıkışında yaptığı açıklamada genel kurul kararı aldığını belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı