Kayserispor, Galibiyet İçin Hatayspor'un Yolunu Tutuyor
Sinan Kaloğlu: 'Güçlü bir rakip bizi bekliyor. Her iki tarafın da galibiyete ihtiyacı var.'
12 maçtır 3 puan sevinci yaşayamadığı için sıkıntılı günler geçiren Bellona Kayserispor, teknik direktörü Sinan Kaloğlu yönetiminde deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Kaloğlu, takımın galibiyet hasretine son vermek adına olumlu bir strateji belirlemiş durumda.
Gözler Hatayspor Maçında
Kayserispor, 2023 sezonunun 34. haftasında Burak Yılmaz yönetiminde kazandığı son galibiyetten bu yana, geride kalan 12 maçta yalnızca 5'inde puan alamadı. Bu süreçte tam 24 gol yiyen Sarı-kırmızılı ekip, 13 golle rakip kaleleri havalandırmayı başardı. Kaloğlu, Hatayspor'un 12. hafta için bir tehlike faktörü olduğunu belirtiyor.
Başarılı Performans İçin Geri Sayım
Kaloğlu, geçtiğimiz Haftaki Gaziantep FK maçında gösterdikleri mücadeleye dikkat çekerek, "İyi bir oyun sergiledik ama galibiyet elde edemedik. Yine de oyuncularımın performansı beni mutlu etti. Bu sefer Hatayspor karşısında galip gelmek zorundayız," dedi.
İletişim ve Strateji
Takım üzerindeki etkisini artırmak için her oyuncuyla birebir iletişim kuran Kaloğlu, oyuncuların karakterlerini ve sahadaki performanslarını yakından izlediğini belirtti. 'Maç öncesi görüşmemiz oldu, performansından memnun olduğum oyuncularımız var, ancak her zaman daha iyisini hedeflemeliyiz' diye ekledi.
Hedef Galibiyet
Kaloğlu, Hatayspor'un da galibiyete ihtiyacı olduğunu kabul ederek, "Her iki tarafın da galip gelme arzusu var. Biz daha çok kazanmak için buradayız ve rakibin kim olduğu fark etmez. Umuyorum ki sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız," cümlesiyle düşüncelerini tamamladı.
Kayserispor, milli aradan önce 3 lig maçı ve 1 Türkiye Kupası maçı oynayarak bu durumunu değiştirmeyi hedefliyor. Kaloğlu, "Sakatlıklara rağmen mücadele etmeye kararlıyız" açıklamasıyla takımına olan güvenini işaret etti.
Trendyol Süper Lig'de 12 haftadır 3 puana hasret kalan Bellona Kayserispor'un teknik direktörü Sinan Kaloğlu, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u yeneceklerine inandıklarını belirtti. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig'de 12 haftadır 3 puana hasret kalan Bellona Kayserispor'un teknik direktörü Sinan Kaloğlu, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u yeneceklerine inandıklarını belirtti. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.