başkanın hedefi net:
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, bu sezon için kulübün tek hedefinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. TFF 1. Lig'de mücadele eden takım, 8 hafta boyunca liderlik koltuğunda kaldı ve yönetim ile camia sezonu Süper Lig'e yükselerek kapatma arzusunda.
Çamlı, kulübün ve şahsının amacını açıkça ifade ederek, "şampiyon olarak Süper Lig’e dönmek istiyoruz" diye konuştu. Başarının cuma başlanılan planlı bir çalışma ve şehir desteğiyle mümkün olacağını belirtti.
taraftara çağrı:
Başkan ayrıca taraftardan güçlü bir destek istedi. Çamlı, seyircinin vefakar olduğunu ancak küme düşme sonrası bir küskünlüğün bulunduğunu belirterek bunun ekonomik sebeplerle de ilişkili olduğunu söyledi. "Biraz da işin ekonomik boyutu var tabii ki. Bunu da aşacağız" ifadelerini kullandı.
Tribünlerin dolmasının önemine dikkat çeken Çamlı, bilet fiyatlarıyla ilgili taleplerin gelmesi halinde yönetimin çekinmeden düzenleme yapacağını belirtti: "Yeter ki tribünlerimiz dolsun, bir şölen havası olsun."
hakemlere yönelik tutum:
Çamlı, hakemlerle ilgili daha önce yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu yineledi. "Biz buraya çim biçmeye gelmedik. Kayserispor’un hakkını savunmaya geldik" diyen başkan, sahadaki kararların adil olmasının önemine dikkat çekti.
Hakemler hakkında genel bir sevgi beslediğini söyleyen Çamlı, ancak bazı hakemlerle ilgili sıkıntıları olduğunu belirtti: "Hataya varım ama yanlışa asla. Yenilirsem yenileyim, her maçı yeneceğim diye bir kaide yok. Ama düdükler eşit çalınsın."
Çamlı'nın açıklamaları, hem takımın sportmence mücadelesine hem de kulübün yönetimsel kararlılığına işaret ediyor. Yönetim sahadaki performansı ve adil yönetimi bir arada sağlamayı hedefliyor.
Kayserispor camiası için sezonun geri kalanı, hem idari tutarlılık hem de taraftar desteğinin birleştiği bir sınav niteliğinde olacak. Başkanın mesajı ise net: hedef şampiyonluk, yol ise birlikte yürümek.
KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI, BU SEZON İÇİN SARI KIRMIZILI TAKIMDA TEK HEDEFİN ŞAMPİYONLUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.