Kayserili atletler Ankara'daki 10 Kasım Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalya ile döndü

Kayseri Spor A.Ş. atletleri, Ankara'daki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Türkiye Şampiyonası'nda toplam 4 madalya kazandı; kategorilerde ikincilik ve üçüncülükler elde edildi.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 10:18
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 10:18

Kayserili atletler Ankara'daki 10 Kasım Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalya ile döndü

Kayserili atletler Ankara'daki 10 Kasım Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalya ile döndü

Ankara’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Türkiye Şampiyonasında Kayseri Spor A.Ş. sporcuları önemli dereceler elde etti.

Madalyalar

Kayseri Spor A.Ş.'nin minik ve yıldız kategorilerindeki atletleri toplam 4 madalya ile döndü:

Öykü Mina Güneş ile Ceylin AkbudakKüçük Kızlar 1500m Takım Türkiye ikincisi.

Oktay Ahmet Erdoğan, Mikail Ozan Fidan ve Malik GüçlüKüçük Erkekler 2000m Takım Türkiye üçüncüsü.

Ravzanur Avkıran ve Duygu Gizem AydınYıldız Kızlar 2000m Takım Türkiye ikincisi.

Enes Kaan AkgünYıldız Erkekler 3000m Takım Türkiye üçüncüsü.

Tebrik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sporcuları ve Takım Antrenörü Burcu Subatan Belir'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ANKARA’DA DÜZENLENEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAYSERİ SPOR A.Ş. ATLETLERİ...

ANKARA’DA DÜZENLENEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAYSERİ SPOR A.Ş. ATLETLERİ ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ.

ANKARA’DA DÜZENLENEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAYSERİ SPOR A.Ş. ATLETLERİ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.