Kayseri Talas'ta apartman görevlisinin bıçaklanması güvenlik kamerasında
Kayseri'nin Talas ilçesinde bir apartman görevlisinin bıçaklanarak öldürülmesi, apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olay Mevlana Mahallesi Uçar Sokak'ta meydana geldi.
Görüntülerdeki anlar
Güvenlik kamerası kayıtlarında, B.U. (52) ile tartışma yaşadığı belirtilen apartman görevlisi B.A. (38)'nın asansörden iner inmez saldırıya uğradığı görülüyor. Kayıtlarda, B.A.'nın elinde salçalık domates taşıdığı ve komşuların önünde defalarca bıçaklandığı yer alıyor.
Müdahale ve adli süreç
Yaralanan B.A., kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan şüpheli B.U. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Durumun önemi
Olay, apartman içi güvenlik ve komşuluk ilişkilerinin taşınması sırasındaki riskleri gözler önüne seriyor. Kayıtların varlığı, saldırının seyri ve adli sürecin ilerleyişi bakımından yetkililerin değerlendirmeleri belirleyici olacak.