Kayseri'de 'torbacı' operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, sokak satıcıları olarak nitelendirilen 'torbacı' operasyonu kapsamında 1 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda toplam 450 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Operasyon detayları
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, şüpheli A.B. (22) üzerinde yapılan aramada söz konusu madde bulundu. Gözaltına alınan A.B., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyetin açıklaması
"Uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına karşı yürüttüğümüz mücadele aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir", Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada belirtildi.
KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, ‘TORBACI’ OLARAK TABİR EDİLEN UYUŞTURUCU SATICISI 1 ŞAHIS YAKALANDI. ARAMA ÇALIŞMALARINDA ŞAHISTAN 450 GRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN, ŞAHIS ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.