
Kayseri'de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsüne 106 bin 614 lira ceza kesildi. Olay, Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesi'nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, polis ekiplerinin asayiş uygulaması sırasında şüpheli bir aracı durdurmak istediklerini belirtti.
Sürücü, polis ekiplerinin bu ihtarına uymayınca, bir kovalamaca başladı. Sonuç olarak ekipler tarafından yakalanan sürücüye, trafik kanununun ilgili maddeleri gereğince 106 bin 614 lira ceza uygulandı.
Bunun yanı sıra, araçta bulunan iki çocuğun ailelerinin şikayetçi olması üzerine sürücü hakkında çocuğun kaçırılması ve alıkonulması suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı bildirildi.