Kayseri'de parkta çıkan bıçaklı arbedede üç çocuk yaralandı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir parkta meydana gelen kavgada 3 çocuk yaralandı, yaralılardan birinin durumu ağır. Olay, Demokrasi Mahallesi Şehit Birol Mutlu Sokak üzerindeki parkta yaşandı.
Olayın seyri:
Edinilen bilgiye göre, M.E. (15) ile C.S. (17), O.D. (15) ve A.M.A. (15) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine M.E., yanındaki bıçakla C.S.'yi kalp kısmından, O.D. ve A.M.A.'yı sırt kısmından yaraladı.
Soruşturma ve müdahale:
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından C.S., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne; O.D., Kayseri Şehir Hastanesi'ne; A.M.A. ise Kayseri Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan C.S.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Olay sonrası şüpheli M.E. kaçtı; ekipler şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BİR PARKTA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1’İ AĞIR 3 ÇOCUK YARALANDI. ŞÜPHELİ ÇOCUK OLAY SONRASI KAÇARKEN, YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.