Kayseri'de kaçak sigara operasyonu: 2 şüpheli gözaltında
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak sigara ve elektronik sigara ticareti yaptığı belirlenen T.B. ve T.E.'nin Kocasinan ilçesindeki adreslerine operasyon düzenledi.
Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki iki iş yerinde yapılan aramalarda, ekipler çeşitli kaçak tütün ürünleri ve materyaller ele geçirdi.
Ele geçirilen materyaller
20 bin 980 içi tütün doldurulmuş makaron, 20 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, 9 elektronik sigara ve 39 kurusıkı tabanca fişeği bulundu.
Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Kayseri'de kaçak sigara operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki iki iş yerinde arama yapan ekipler, 20 bin 980 içi tütün doldurulmuş makaron, 20 kilogram sarmalık kıyılmış tütün, 9 elektronik sigara ve 39 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirdi.