Kayseri'de Galatasaray şampiyonluk kutlamasında meydanda evlilik teklifi
Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar sırasında gerçekleşti
Kayseri'de düzenlenen Galatasaray şampiyonluk kutlamalarında duygusal bir an yaşandı. Kutlamalara katılan Bilal Kesici, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan onlarca taraftarın arasından kız arkadaşı Aleyna Kesici'ye evlenme teklif etti.
Teklif anında çevredeki taraftarlar, çifti destekleyen sloganlar attı; Aleyna Kesici'nin 'evet' cevabı büyük bir coşkuyla karşılandı.
Teklifin ardından çift birbirine sarılarak sevinçlerini kutlamalara katılanlarla paylaştı. Tribün havasını andıran kutlamada, taraftarlar çifte mutluluklar diledi ve anı birlikte kutladılar.
Bu tür kutlamalar içinde gerçekleşen kişisel anlar, hem kutlamanın coşkusunu hem de topluluk desteğinin önemini gözler önüne serdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki bu teklif, şampiyonluk sevinciyle birleşen anlamlı bir an olarak kayda geçti.
Bilal Kesici ve Aleyna Kesici'nin teklif anı, kutlama atmosferi içinde yoğun ilgi gördü ve alandakilerin ortak sevincine dönüştü.
KAYSERİ’DE GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA BİR TARAFTAR KIZ ARKADAŞINA EVLENME TEKLİFİNDE BULUNDU. ONLARCA TARAFTARIN ARASINDAKİ EVLENME TEKLİFİNE GELEN ‘EVET’ CEVABI COŞKUYLA KARŞILANDI.