Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Atmaca Sokak'ta gerçekleşen bir düğünde, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Olay, kısa sürede kavgaya dönüştü ve iki kişi bıçakla yaralanırken, bir kişi ise sopayla darbe aldı.
Olayın duyulmasının ardından çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. Hastaneye götürülen yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın arka planına dair detayların henüz netleşmediği bildirildi.
Kayseri'de bir düğünde iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan 2'si ağır 3 kişi hastaneye kaldırıldı.