Kayseri'de atölye alevleri: Oymaağaç'ta sünger üretim tesisi zarar gördü

Kayseri'nin Oymaağaç Mahallesi'nde bir sünger atölyesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı; atölye ve önündeki traktör hasar gördü, itfaiye müdahalesi sürüyor.

Yayın Tarihi: 04.08.2026 13:48
Güncelleme Tarihi: 04.08.2026 13:48

Kayseri'de atölye alevleri: Oymaağaç'ta sünger üretim tesisi zarar gördü

Kayseri'de yangının gelişimi:

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Oymaağaç Mahallesi 3121. Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir sünger atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün atölyeyi sararken, mahalle sakinleri durumu yetkililere bildirdi.

müdahale ve olay yerindeki durum:

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Zeynuttin Bağdat da olay yerine gelerek çalışmaların koordinasyonunu sağladı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi halen devam ediyor.

Yangında atölye önünde bulunan bir traktör yanarak kullanılamaz hale geldi. Yetkililer yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı ve soruşturma sürüyor.

Sünger atölyesi alevlere teslim oldu

Sünger atölyesi alevlere teslim oldu

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.