DOLAR
42,7 0,01%
EURO
50,24 -0,17%
ALTIN
5.930,53 -0,56%
BITCOIN
3.711.111,37 1,97%

Kayseri'de 33 Yıldır Kayıp Olan Kadın İçin Keşif Yapıldı

Kayseri'de 33 yıldır kayıp olan kadının gömüldüğü düşünülen bölgede keşif çalışması yapıldı, ancak henüz bir bulguya ulaşılamadı.

Yayın Tarihi: 14.02.2025 17:37
Güncelleme Tarihi: 14.02.2025 17:37

Kayseri'de 33 Yıldır Kayıp Olan Kadın İçin Keşif Yapıldı

Kayseri'de, 33 yıl önce kaybolan H.T. adlı kadının gömüldüğü değerlendirilen bölgede, mahkeme kararıyla keşif çalışmaları başlatıldı. Y.T. hakkında, kız kardeşi H.T.'yi öldürdüğü iddialarıyla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, iki tanık, kadının gömülü olduğu yeri bildiklerini belirtmişti. Bunun üzerine mahkeme heyeti, belirtilen alanda keşif gerçekleştirilmesine karar verdi.

Keşif, iş makineleri ile kazı çalışmaları ve kadavra köpekleriyle gerçekleştirildi. Ancak bu süreçte herhangi bir bulguya ulaşılamadığı ifade edildi.

H.T., evlenip Adana'ya yerleştikten sonra eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı 1992 yılında ailesi tarafından Kayseri'ye getirildi ve o tarihten sonra kendisinden haber alınamadı. Kız kardeşini öldürmekle suçlanan Y.T., daha önce kardeşinin cinayeti dahil başka bir dosyadan dolayı yargılanarak, 10 Haziran 2021'de ağabeyi M.T. ile eski yengesi F.Ö.'yü öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapse çarptırılmıştı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı