Kayseri'de 1 milyon 50 bin makaron ve 394 kg kaçak tütün ele geçirildi
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, piyasaya sigara dolumu yaptıkları değerlendirilen bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi.
Operasyon ve ele geçirilenler
Operasyon kapsamında ikamet adresi tespit edilen şüphelinin yakalanmasıyla yapılan aramalarda 1 milyon 50 bin adet makaron, 394 kilogram kaçak tütün ve 2 adet elektrikli sigara dolum makinası ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahsın kimliği S.K. (33) olarak açıklandı. S.K. hakkında başlatılan adli işlemler sürüyor.
KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, 1 MİLYON 50 BİN ADET MAKARON VE 394 KİLOGRAM KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİLİRKEN, 1 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI.