Kaynaşlı'da 24 Kasım etkinliği: Semt pazarında hazırlanan video şehit öğretmenlere vefa gösterdi

Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde semt pazarında hazırladığı video ile şehit öğretmenleri anarak mesleğin toplumdaki değerine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 22.11.2025 16:48
Güncelleme Tarihi: 22.11.2025 16:48

Kaynaşlı'da 24 Kasım etkinliği: Semt pazarında hazırlanan video şehit öğretmenlere vefa gösterdi

Kaynaşlı'da 24 Kasım etkinliği semt pazarında yankı buldu

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından hazırlanan video, semt pazarında vatandaşlarla paylaşılınca duygusal anlar yaşandı. Etkinlikte hem öğretmenlik mesleğinin topluma kattığı değer üzerine görüşler alındı hem de şehit öğretmenler unutulmadı.

Etkinliğin uygulaması ve içerik

Müdürlük çalışanları pazara giderek pazar esnafı ve ilçe sakinleriyle kısa söyleşiler gerçekleştirdi. Vatandaşlara öğretmenliğin toplumdaki rolü, öğretmenlerin hayatlara dokunan yönleri ve şehit öğretmenlerin bıraktığı izler soruldu. Hazırlanan video, bu görüşlerin ve anıların bir araya getirildiği bir hatırlatma olarak sunuldu.

Amaç, mesaj ve yerel etki

Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, etkinliğin amacını öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çekmek ve ülkenin dört bir yanında görev yaparken şehit düşen öğretmenlerin anısını yaşatmak olarak açıkladı. Yerel düzeyde gerçekleştirilen bu tür çalışmalar, toplumun farklı kesimlerinde mesleğe yönelik saygı ve minneti tazeleme işlevi görüyor; etkinlik, hem katılımcılar hem de vatandaşlar tarafından ilgi gördü ve duygusal karşılık buldu.

Kaynaşlı'daki bu girişim, yerel kamu kuruluşlarının toplumla doğrudan iletişim kurarak eğitimcilerin değerini hatırlatma yöntemlerine örnek teşkil ediyor.

DÜZCE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLANAN VİDEO DUYGULANDIRDI. SEMT PAZARINA İNAN İLÇE MİLLİ...

DÜZCE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLANAN VİDEO DUYGULANDIRDI. SEMT PAZARINA İNAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI HEM VATANDAŞLARA ÖĞRETMENLERİNİ SORDU HEM DE ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI.

DÜZCE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLANAN VİDEO DUYGULANDIRDI. SEMT PAZARINA İNAN İLÇE MİLLİ...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.