Kavşakta karşıya geçerken araç çarpmasıyla bacağı kırılan kadın hastaneye sevk edildi

Samsun İlkadım'da Atatürk Bulvarı'ndaki kavşakta yolun karşısına geçerken Esmanur K.'ye 07 ACU 07 plakalı hafif ticari araç çarptı, bacağı kırıldı.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 15:52
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 15:53

Kavşakta karşıya geçerken araç çarpmasıyla bacağı kırılan kadın hastaneye sevk edildi

Kavşakta karşıya geçerken araç çarpmasıyla bacağı kırılan kadın hastaneye sevk edildi

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Atatürk Bulvarı Belediye Kavşağında meydana gelen kazada yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı.

Kaza anı ve ilk müdahale:

Edinilen bilgiye göre, kavşakta karşıya geçmeye çalışırken Esmanur K.'ye, sürücüsü F.K. olan ve plakası 07 ACU 07 olan hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan kadının bacağının kırıldığı tespit edildi.

Olay yerine gelen motosikletli ambulans ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, sağlık ekiplerinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.

Soruşturma ve trafik incelemesi:

Kaza ile ilgili olarak ekipler tarafından olay yerinde inceleme başlatıldığı, kazanın nedeni ve detaylarının yapılan araştırmaların ardından netlik kazanacağı bildirildi.

KAZADA BACAĞI KIRILAN KADIN, HASTANEYE KALDIRILDI.

KAZADA BACAĞI KIRILAN KADIN, HASTANEYE KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.