Katil İsrail zaten abluka altındaki Gazze Şeridi’nde farklı bölgelere hava saldırısı düzenledi.
İsrail’in 7 Ekim 2023’te ilan ettiği savaşta Gazze Şeridi’nde can pazarı yaşanmaya devam ediyor. Zaten abluka altındaki şehirde hava saldırılarını sürdüren İsrail, dün gece de çok sayıda sivile zarar verdi.
Filistin resmi haber ajansı WAFA’dan yapılan yeni bir haberde, yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre İsrail, Gazze’nin orta kesiminde hava saldırısı düzenledi. Şehrin orta kesiminde yer alan El-Megazi isimli mülteci kampında bir binaya hava saldırısı düzenleyen İsrail, binayı enkaza çevirdi. Saldırı sırasında 5 Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklanırken, yaralılara ilişkin bilgi verilmedi.
Son olarak, WAFA’nın aktardığı habere göre İsrail, Gazze’de Seraya kavşağında bir saldırı daha düzenledi. Bu saldırıda ise doktor Şadi Ebu Hasaneyn hayatını kaybetti.