Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonu alevlere teslim oldu

Kuzeykent Mahallesi'ndeki jimnastik salonuna sağanak sırasında yıldırım isabet etti; dış kaplama tutuştu, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yayın Tarihi: 17.06.2026 21:09
Güncelleme Tarihi: 17.06.2026 21:44

Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonu alevlere teslim oldu

Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonu alevlere teslim oldu

Olayın detayları

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi üzerinde bulunan jimnastik salonuna, etkili olan sağanak yağış sırasında yıldırım düştü. Olay, bölgedeki halk tarafından yetkililere bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, söz konusu tesis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olup, yıldırımın isabet etmesi sonucu dış kaplaması alev aldı ve saha alevlere teslim oldu.

İhbarın ulaşmasının ardından bölgeye yönlendirilen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi olay yerinde devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma ve hasar tespiti çalışmalarının ilerleyen saatlerde yetkili kurumlarca yapılması bekleniyor.

KASTAMONU'DA YILDIRIM DÜŞEN JİMNASTİK SALONU ALEVLERE TESLİM OLDU. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI...

KASTAMONU'DA YILDIRIM DÜŞEN JİMNASTİK SALONU ALEVLERE TESLİM OLDU. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

KASTAMONU'DA YILDIRIM DÜŞEN JİMNASTİK SALONU ALEVLERE TESLİM OLDU. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.