Kastamonu'da Yangın: Ahşap Ev Küle Döndü, İki Büyükbaş Hayvan Hayatını Kaybetti

Kastamonu'nun Abana ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi ve iki büyükbaş hayvan hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 15.03.2025 13:29
Güncelleme Tarihi: 15.03.2025 13:29

Kastamonu'da Yangın: Ahşap Ev Küle Döndü, İki Büyükbaş Hayvan Hayatını Kaybetti

Kastamonu'nun Abana ilçesinde, Altıkulaç köyü Orza Mahallesi'nde meydana gelen yangın, yıkıcı bir hasara yol açtı. Cemalettin Türkoğlu'na ait olduğu öğrenilen iki katlı ahşap ev, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı ve kullanılamaz hale geldi.

Yangın, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından Abana ve Bozkurt Belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğüne ait bir arazöz ekibini olay yerine yönlendirdi. İtfaiye ekipleri, yangının çevredeki diğer evlere sıçramasını önleyerek durumu kontrol altına aldı.

Yangın sırasında evde bulunan üç kişilik aile, olayı herhangi bir yaralanma olmadan atlattı. Ancak, yangın sırasında evin içinde bulunan iki büyükbaş hayvan maalesef hayatını kaybetti. Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı