Kastamonu'da 27 Köy Yolu Kar Nedeniyle Kapandı, Ulaşım Çalışmaları Devam Ediyor

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 27 köy yolu ulaşıma kapandı, açma çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 13.12.2024 20:46
Güncelleme Tarihi: 13.12.2024 20:46

Kastamonu'da 27 Köy Yolu Kar Nedeniyle Kapandı, Ulaşım Çalışmaları Devam Ediyor

Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle kapanan 27 köy yolu için ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor. Valilikten gelen açıklamaya göre, bölgede etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımı aksattı.

Kapanan yollar arasında Azdavay'da 4, Doğanyurt'ta 5 ve Küre'de 18 köy yolu bulunuyor. İl Özel İdaresi ekipleri, bu kapalı yolların ulaşıma açılması için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Yetkililer, iklim şartları ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle açma çalışmalarının yavaşlayabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bölgedeki köylerin ulaşımının sağlanabilmesi için ekiplerin ara vermeden çalışmalara devam ettiği ifade edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı