Kartal'da milli maç heyecanı sabahın ilk ışıklarıyla başladı

Kartal'da Soğanlık'ta kurulan dev ekranlar etrafında sabah saatlerinde toplanan taraftarlar A Milli Takım'ı coşkuyla destekledi.

Yayın Tarihi: 14.06.2026 11:19
Güncelleme Tarihi: 14.06.2026 11:24

Kartal'da milli maç heyecanı sabahın ilk ışıklarıyla başladı

Kartal'da milli maç heyecanı sabahın ilk ışıklarıyla başladı

Soğanlık'ta kurulan dev ekran etrafında toplanan taraftarlar

Kartal'da vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek A Milli Takım'ın maçını izledi. Kendi imkanlarıyla kurdukları dev ekranlar etrafında toplanan futbolseverler, karşılaşma öncesi alana akın etti.

Soğanlık'ta kurulan ekranda bir araya gelen taraftarlar, alanı Türk bayrakları ile renklendirirken, yoğun katılım dikkat çekti. Toplulukta 7'den 70'e her yaştan kişi bir arada bulunuyordu ve birlikte izleme deneyimi paylaşılırken sosyal dayanışma öne çıktı.

Taraftarlar maç boyunca süren tezahüratlarla takıma destek verirken, alandaki birliktelik ve coşku ilçede adeta bir bayram havası oluşturdu. Organizasyonun tamamen yerel inisiyatifle gerçekleştirilmesi, halkın milli takıma yönelik sahiplenmesini gözler önüne serdi.

Kartal'daki bu yerel buluşma, maç izleme kültürünün saha dışındaki boyutunu ve toplumun spor etkinliklerinde bir araya gelme eğilimini somutlaştırdı.

Kartal'da vatandaşlar, A Milli Takım'ın maçını izlemek için sabahın erken saatlerinde bir araya...

Kartal'da vatandaşlar, A Milli Takım'ın maçını izlemek için sabahın erken saatlerinde bir araya geldi. Kendi imkanlarıyla kurdukları dev ekranlar etrafında toplanan futbolseverler, ay-yıldızlı ekibimize destek verdi.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.