Karşılaşmayı önlemeye çalışırken devrildi: motosiklet sürücüsü yaralandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik akışı sırasında yaşanan bir kaza, sürücünün ani manevrası sonucu yaralanmayla sonuçlandı. Olay, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, tali yoldan çıkan bir otomobile çarpmamak için yön değiştirince dengesini kaybederek devrildi ve sürüklendi.
Kazaya karışan araçlardan motosikleti kullananın Gizem Ö., motosikletin plakasının 07 ALN 497 olduğu, yola çıkan otomobilin sürücüsünün ise Elvan E. ve plakasının 16 ARC 497 olduğu bildirildi.
Kaza anı kayıt altına alındı:
Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayda yansıyan görüntülerde, tali yoldan çıkan otomobilin görüldüğü ve motosiklet sürücüsünün ani manevra yaparak savrulduğu anlar net biçimde izlenebiliyor.
Sağlık ekipleri müdahale etti:
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gizem Ö. için ihbar üzerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer ve sağlık ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.
Önüne çıkan otomobile çarpmamak isterken kaza yaptı: 1 yaralı