DOLAR
42,69 -0,04%
EURO
50,13 -0,09%
ALTIN
5.921,95 -0,06%
BITCOIN
3.732.280,16 0,28%

Kars'ta İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Vali Ziya Polat Başkanlığında Yapıldı

Kars'ta Vali Ziya Polat başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı'nda genel asayiş uygulamaları, sınır güvenliği ve düzensiz göç ele alındı.

Yayın Tarihi: 05.11.2025 12:37
Güncelleme Tarihi: 05.11.2025 12:37

Kars'ta İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Vali Ziya Polat Başkanlığında Yapıldı

Kars'ta İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı

Vali Ziya Polat başkanlığında gerçekleştirildi

Kars'ta Vali Ziya Polat başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıya ilgili kurum amirleri katıldı.

Gündem ve değerlendirmeler

Toplantıda, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kolluk kuvvetlerince il genelinde yürütülen genel asayiş-güvenlik uygulamaları değerlendirildi. Ayrıca sınır güvenliği ve düzensiz göç konuları gündeme alındı ve değerlendirildi.

İlgi birim amirleri tarafından yürütülen çalışmalar toplantıda ayrıntılarıyla anlatıldı ve uygulamaların durumu paylaşıldı.

Vali'nin değerlendirmesi ve toplantının sonu

Vali Polat, vatandaşların huzur ve güvenliklerinin sağlanması için güvenlik birimlerinin gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Fikir alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

KARS’TA İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI(KARS-İHA)

KARS’TA İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI(KARS-İHA)

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı