DOLAR
42,61 -0,04%
EURO
50,01 -0,37%
ALTIN
5.776,97 0,31%
BITCOIN
3.847.934,87 2,25%

Kars’ta 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

Kars’ta kendisini banka görevlisi olarak tanıtan ve 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.İ., Siber Suçlarla Mücadele Şubesi operasyonuyla yakalandı ve tutuklandı.

Yayın Tarihi: 07.11.2025 10:04
Güncelleme Tarihi: 07.11.2025 10:04

Kars’ta 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

Kars’ta kesinleşmiş hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

Olayın özeti

Kars Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki bir ikamete düzenlenen operasyonda, hakkında "banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka görevlisi olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık" suçlarından toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.İ. (24) yakalandı ve gözaltına alındı.

Hukuki süreç

Şüpheli il emniyet müdürlüğüne getirildi; emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. M.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Değerlendirme

Operasyon, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün banka görünümlü dolandırıcılık ve kamu görevlisi kılığındaki suçlara yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü gösteriyor. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin yakalanıp tutuklanması, soruşturma ve kovuşturma sürecinin adli mercilerce tamamlandığını ortaya koyuyor.

KARS’TA 19 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN DOLANDIRICI YAKALANDI(KARS-İHA)

KARS’TA 19 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN DOLANDIRICI YAKALANDI(KARS-İHA)

KARS’TA 19 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN DOLANDIRICI YAKALANDI(KARS-İHA)

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı