Kars Kızılay’dan sevgi evlerinde kalan çocuklara çikolata etkinliği
Türk Kızılay Kars İl Başkanlığı, sömestr tatili kapsamında sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlediği etkinlikle hem eğlence hem de öğrenme fırsatı sundu. Programın amacı, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak ve tatil dönemini kalıcı, olumlu bir anıya dönüştürmekti.
Etkinlik ayrıntıları
Etkinlik, Kars Çikolata Evinin destekleriyle gerçekleştirildi. Çocuklar gönüllüler eşliğinde çikolatalı pasta yapımıne katıldı; birlikte üretmenin keyfini yaşadı, samimi sohbetler yapıldı ve şarkılar söylendi. Renkli görüntülere sahne olan programda çocukların yüzündeki mutluluk öne çıktı ve etkinlik, katılımcılar arasında dayanışma duygusunu güçlendirdi.
Katılımcılar ve açıklama
Programa; Kars Valisi Ziya Polat’ın eşi Pınar Filiz Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ın eşi Aydan Çalkın, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in eşi Nihal Senger ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu katıldı. Kızılay Kars İl Merkezi Başkanı Kübra Hüryurt, etkinlik hakkında, "Kızılay gönüllülüğü paylaşmak, birlikte üretmek ve bir çocuğun gülüşüne ortak olmaktır" sözleriyle değerlendirme yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.
KARS KIZILAY’DAN SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA ÇİKOLATA ETKİNLİĞİ(KARS-İHA)