Kars Çayı'nda mahsur kalan köpek itfaiye tarafından 30 dakikada kurtarıldı

Kars Çayı'nda debisi yüksek bir noktada mahsur kalan köpek, itfaiye ekiplerinin 30 dakikalık titiz müdahalesiyle kurtarıldı; sağlık durumu iyi.

Yayın Tarihi: 05.06.2026 15:53
Güncelleme Tarihi: 05.06.2026 15:58

Kars Çayı'nda mahsur kalan köpek itfaiye tarafından 30 dakikada kurtarıldı

Kars Çayı'nda mahsur kalan köpek itfaiye tarafından kurtarıldı

Kars Çayı'nın debisinin yüksek olduğu bir bölgede mahsur kalan köpek, bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışmasıyla kurtarıldı. Olay, ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesiyle sonuçlandı.

Kurtarma çalışmasının seyri

Edinilen bilgilere göre, vatandaşların durumu bildirmesinin ardından kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, köpeğe güvenli şekilde ulaşabilmek için dikkatli manevralar gerçekleştirdi. Kurtarma sırasında hem hayvanın zarar görmemesi hem de personelin güvenliği ön planda tutuldu. Yaklaşık 30 dakika süren operasyonun sonunda köpek itfaiye personelinin kucağında güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırıldı.

Olayın ardından

Başarılı operasyon, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle mutlu sonla noktalandı. Bölgeden edinilen bilgiye göre, kurtarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kars Çayı’nda can pazarı: Azgın suların ortasında mahsur kalan köpek 30 dakikalık operasyonla...

Kars Çayı’nda can pazarı: Azgın suların ortasında mahsur kalan köpek 30 dakikalık operasyonla kurtarıldı

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.