Karayollarında Trafik Durumu ve Uyarılar
Karayollarında, yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam etmekte olup, bu kesimlerde sürücülerin hız sınırlarına uyum göstermesi ve trafik işaretlerine dikkat etmesi gerekmektedir.
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, Denizli-Çardak yolunun 8-10. kilometreleri arasındaki farklı seviyeli kavşak çalışmaları nedeniyle taşıt trafiği her iki yönde servis yollarından sağlanmaktadır.
Ayrıca, Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresindeki heyelan sebebiyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Yeniçağa-Mengen güzergahından iki yönlü olarak devam etmektedir.
Konya-Afyonkarahisar yolunun 21-22. kilometreleri (Sızma Mahallesi mevkisi) kapsamındaki Konya Çevre Yolu Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları önemlidir. Ayrıca, Ordu-Topçam yolunun 50-53. kilometrelerinde ve Antalya-Burdur yolunun 37-38. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sürdürülmektedir.
Artvin-Erzurum ayrımı-Yusufeli-İspir yolunun 9-11. kilometrelerinde yaşanan heyelan nedeniyle ulaşım aynı yöndeki servis yolundan kontrollü olarak devam etmektedir. Ayrıca, Kars-Ardahan yolunun 50. kilometresindeki üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü bir biçimde sürdürülmektedir.
Son olarak, Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir. Kayseri-Niğde yolunun 7-13. kilometreleri arasındaki yapım çalışması nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin verilmektedir.