Karapınar'da motosikletin beton mikserine çarpması sonucu iki kişi yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde, sokaktan hızla çıkan motosikletin beton mikserine çarpması sonucu iki kişi yaralandı; kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 19.06.2026 17:09
Güncelleme Tarihi: 19.06.2026 17:33

Karapınar'da motosikletin beton mikserine çarpması sonucu iki kişi yaralandı

Karapınar'da trafik kazası

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen kazada, sokaktan hızla çıkarak caddeden giden beton mikserine çarpan motosikletteki iki kişi yaralandı. Olay, Şehit Şener İnci Caddesi ile 134106 Sokak kesişiminde gerçekleşti.

Kaza ayrıntıları ve müdahale

Edinilen bilgiye göre, M.A. idaresindeki 42 SZ 958 plakalı beton mikseri cadde üzerinde ilerliyordu. Sokaktan hızla caddeye çıkan İ.Ö. yönetimindeki 42 BEC 346 plakalı motosiklet, beton mikserine yandan çarptı. Çarpışma sonucunda motosiklet savrulurken sürücü İ.Ö. ile motosiklette yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Görüntüler ve olası risk faktörleri

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde beton mikserinin caddede ilerlediği sırada, motosikletin sokaktan hızla çıkıp mikserin yan tarafına çarptığı ve motosiklettekilerin yere yuvarlandığı görülüyor. Bu tür yan çarpışmalarda, hızla ana yola çıkma, görüş mesafesinin kısıtlı olması ve araçların kör noktaları gibi etkenler hasarı ve yaralanma riskini artırıyor.

Polis ekiplerinin başlattığı tahkikat sürüyor; olayla ilgili soruşturmanın sonuçları kamuoyuna bildirilecek.

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BETON MİKSERİ İLE MOTOSİKLETİN...

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BETON MİKSERİ İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI. KAZA GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BETON MİKSERİ İLE MOTOSİKLETİN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.