Kaza ve müdahale:
Karaman'ın Koçakdede Mahallesi Kenzi Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışırken 25 yaşındaki Suriye uyruklu D.Q.'ye bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın yola savruldu ve yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ekipler olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.
Sürücü ve araç bilgileri:
Kazada adı geçen sürücünün S.S. olduğu ve olayda kullanılan aracın plakasının 42 AOA 669 olduğu belirtildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Vatandaşların talebi ve soruşturma:
Bölgede sık kaza yaşandığına dair tepkiler, çevredeki duvarlara yazılan notlarla dile getirildi; vatandaşlar yetkililerden trafik güvenliğini artıracak önlemler alınmasını talep ediyor. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı ve olayın meydana gelişine ilişkin inceleme sürüyor.
KARAMAN'DA YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 25 YAŞINDAKİ KADIN YARALANDI.