Karaman'da Telefonla Uğraşırken Takla Atan Otomobilden Sürücü Yaralanmadan Kurtuldu
Kaza ve müdahale
Kaza, Tabduk Emre Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.H.Y. (23) yönetimindeki 70 AP 420 plakalı Tofaş marka otomobil seyir halindeyken, sürücünün cep telefonuyla annesini aramak istemesi üzerine kontrolden çıktı. Araç, refüje çarpıp ağaçları devirdikten sonra takla attı.
Sürücü kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi; otomobil çekiciyle yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Sürücü A.H.Y. olayla ilgili, "Annemi arayacaktım, telefona bakarken bir tak sesi geldi. Araba atlayınca, ben açık camdan kendimi dışarıya attım. Tam araba yan yattı, ben kendimi dışarıya toprağa attım. Ters döndüğünde içinde değildim. Allah’a şükür bende bir şey yok" dedi.
KARAMAN’DA BİR SÜRÜCÜ ANNESİNİ TELEFONLA ARAMAK İSTERKEN TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN ATLAYARAK CANINI SON ANDA KURTARDI.