Karacasulu gazilerin Pamukkale gezisi dayanışma vesilesi oldu

Karacasu Kaymakamlığı, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazi ve şehit yakınları için Pamukkale'ye gezi düzenledi; katılımcılar hafta sonunu keyifle geçirdi.

Yayın Tarihi: 21.09.2026 09:15
Güncelleme Tarihi: 21.09.2026 09:15

Karacasulu gazilerin Pamukkale gezisi dayanışma vesilesi oldu

Karacasulu gaziler Pamukkale'yi ziyaret etti

Karacasu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen gezi kapsamında, ilçeden gazi ve şehit yakınları Denizli Pamukkale'ye götürüldü. Etkinlik, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla planlandı ve katılımcılara keyifli bir hafta sonu sunuldu.

etkinlik düzeni ve amaç:

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bir program gerçekleştirildiği belirtildi. Amaç; gaziler ile şehit yakınlarını anmak, sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve onlara hoş vakit geçirme imkânı sağlamaktı.

katılımcıların günü ve atmosferi:

Gazi ve şehit yakınları etkinlik boyunca düzenlenen programla Pamukkale'de zaman geçirdi ve katılımcılar organizasyonu olumlu karşıladı. Gezi, hem anma hem de bir arada olmanın verdiği moral açısından değerlendirilerek hafta sonunu anlamlı hale getirdi.

Karacasu Kaymakamlığı'nın bu tür organizasyonları, yerel düzeyde sosyal bağların kuvvetlendirilmesi ve gazilerle şehit yakınlarına destek sağlanması açısından önem taşıyor.

KARACASULU GAZİLER, PAMUKKALE’Yİ GEZDİ

KARACASULU GAZİLER, PAMUKKALE’Yİ GEZDİ

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.