Karabük Üniversitesi, Sosyalfest’e Katkı Veren Akademik ve İdari Personele Teşekkür Belgeleri Verdi

Karabük Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Sosyalfest'in organizasyonuna destek veren akademik ve idari personele teşekkür belgeleri takdim etti.

Yayın Tarihi: 06.06.2026 11:14
Güncelleme Tarihi: 06.06.2026 11:18

Karabük Üniversitesi, Sosyalfest’e Katkı Veren Akademik ve İdari Personele Teşekkür Belgeleri Verdi

Karabük Üniversitesi, Sosyalfest ekibini onurlandırdı

Karabük Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Sosyalfest organizasyonunda görev alan akademik ve idari personele teşekkür belgeleri takdim edildi. Tören, Karabük Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirildi.

Tören ve yapılan değerlendirmeler

Program, Karabük Üniversitesi Senato Odasında yapıldı. Törende konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sosyalfest’in ikinci organizasyonunun başarıyla tamamlandığını belirtti ve İstanbul Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin festival açısından önemli bir aşama oluşturduğunu vurguladı.

Kırışık, festivalin ülke genelinde aldığı olumlu geri dönüşlere dikkat çekti ve İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde düzenlenen etkinliğin sosyal bilimler alanında önemli bir buluşma noktası sağladığını kaydetti.

Personelin katkısına vurgu

Rektör Kırışık, festivalin başarısında akademik ve idari personelin büyük emeği olduğunu ifade ederek, katkı sunan tüm çalışanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından, organizasyonda görev alan personele teşekkür belgeleri takdim edilerek emekleri resmî olarak onurlandırıldı.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ (KBÜ) İLE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYALFEST’İN...

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ (KBÜ) İLE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYALFEST’İN ORGANİZASYONUNDA GÖREV ALAN AKADEMİK VE İDARİ PERSONELE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ.

PROGRAMDA KONUŞAN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH KIRIŞIK, SOSYALFEST’İN İKİNCİ...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.